ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ Η εταιρεία Π.Παπαδόπουλος polis trucks είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου για πάνω από 35 χρόνια. Σαν κύριο αντικείμενό της έχει την εισαγωγή και εξαγωγή αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργων και ανταλλακτικών. Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητη έκταση εμβαδού 6.000 τμ, η οποία βρίσκεται στο 8 ΧΙΛ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ(23osΚΟΜΒΟΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ) ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ.

Στους χώρους αυτούς βρίσκονται τα γραφεία μας, και φυσικα η αποθηκες ανταλλακτικων,και φυσικά στους χώρους αυτούς εκτίθεται η μεγαλύτερη γκάμα φορτηγών οχημάτων (χωματουργικά, μπετονιέρες, τριαξονικά, ψυγεία, τράκτορες,κοφες,βυτια,γερανοι,UNIMOG, κλπ) και μηχανημάτων έργων (φορτωτές, οδοστρωτήρες, εκχιονιστικά, ανυψωτικά, γκρέιντερ κλπ.

Στόχος της εταιρείας μας η οποία κατέχει πανελλαδικά μια από τις σημαντικότερες θέσεις στο δυναμικό κλάδο εισαγωγής και εμπορίας φορτηγών αυτοκινήτων, είναι η άριστη εξυπηρέτηση, όχι μόνο των πελατών αλλά και καθενός που θέλει να επισκεφτεί την εκθέσει μας. Είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε, για να βρούμε μαζί το όχημα που ταιριάζει στις δικές ανάγκες και απαιτήσεις. Γνήσια αυθεντικά μοντέλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, νέες παραλαβές κάθε 15 μέρες.

Σημείωση: 1Δεχόμαστε παραγγελίες φορτηγών-επιβατηγών.

2Αγοράζουμε παλαιά φορτηγά.

3 Διατίθεται χώρος προς πώληση του αυτοκινήτου σας.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας.

 

                                                                                                                                               

 

Close [x]
  • You haven't seen a classified yet.
  • You haven't done a search yet.
Close [x]

Here you can park classifieds by clicking on the Parking icon on the classifieds you are interested in.

They will remain here and the next time you visit (unless they are deleted).

You can compare them by choosing the compare button.

To change the order, click on the classified and drag it where you want.